Martina Harms-Aalto perusti viestintä- ja sisältöyrityksen Adekvat voidakseen jakaa strategista ajattelua ja kokemuksia aikaisemmilta aloilta ja työtehtävistä.

Martinalla on kirjallisuuden ja pohjoismaisten kielten maisterintason tutkinto ja on työskennellyt toimittajana, opettajana, viestintäpäällikkönä, ministeriavustajana, osastopäällikkönä, sisältöjohtajana sekä toiminnanjohtajana.

Martinalla on myös laaja kokemus luottamustehtävistä, hän on toiminut Suomen suurimman ruotsinkielisen naisorganisaation puheenjohtajana, hallituksen jäsenenä suurissa ja pienemmissä säätiöissä, yrityksissä ja kaupungeissa, kaupunginvaltuustossa, kirkkoneuvostossa sekä ollut yhteiskunnallisesti aktiivinen monessa pienemmässäkin yhteydessä.

Viimeisimpiin mediatuotantoihiin kuuluvat videoklippisarja ”Molempi Parempi” 1&2&3 ja sarja ”60 hyvää syytä” Suomen lääketieteen säätiölle.

Lyhyesti tämä tarkoittaa toimintaa useimmilla yhteiskunnan alueilla, ja tästä tietopohjasta Martina pystyy antamaan sinulle tarvitsemaasi apua.

Palvelut

Viestintä ja sisällöntuotanto

Tarvitseeko yrityksesi tai organisaatiosi lisää näkyvyyttä, uudenlaista viestintää tai uusien alueiden tai asiakkaiden valloittamista?
Vai haluatko tarjota innovatiivista ja tuoretta sisältöä useilla alustoilla, jotta viestisi tulisi paremmin kuulleeksi?

Vankalla markkinoinnin, kampanjoinnin, journalismin ja sisällöntuotannon kokemuksella autamme sinua löytämään viestillesi oikean ilmaisun ja oikean muodon, riippumatta siitä, oletko jo vakiintunut tekijä vai aloittamassa uutta.

Yhteistyö tunnettujen hyvien valokuvaajien, äänenkäsittelijöiden, videotoimittajien, graafisten suunnittelijoiden ja koodauksen asiantuntijoiden kanssa tarkoittaa, että Adekvat voi tarjota laajan valikoiman erilaisia viestintämuotoja.

Moderointi

Tarvitsetko moderaattoria, keskustelun johtajaa, keskustelukumppania, tai juontajaa, som verkar i en tvåspråkig miljö and also in English? Vankalla esiintymiskokemuksella ja perehtymisellä juuri sinun tapahtumasi taustaan luodaan toivomasi ilmapiiri ja saavutetaan tapahtumalle asettamasi tavoitteet.

Organisaation kehittäminen

Tarvitseeko organisaatiosi herätystä, muutoskeskustelua tai missiota ja toimintaa koskevaa perusteellista prosessia?