Nyheter

Adekvat samarbetar med Bertills&Jung och Montem.

By november 26, 2019 No Comments

Med ett nytt samarbete tar Jens Berg, Martina Harms-Aalto, Linn Jung och Anna Bertills sikte på att vara närvarande i alla regioner.

– Alla kämpar med frågor som berör befolkningsförändring, digitalisering, hållbarhet – och här gäller det att hitta rätt tonfall på rätt plattform. Här finns både en stor efterfrågan och ett dolt behov av kommunikation och samhällsrelationer, säger Jens Berg.

Tillsammans ser det nya nätverket lobbying som en naturlig och viktig del av samhällsbygget.

– I dag kan man påverka mycket via goda nätverk och smart kommunikation. Vi hjälper företag och organisationer att hitta sin plats i en föränderlig värld med nya kommunikations- och konsumtionsformer, säger Anna Bertills.

– Vår sammanslagna erfarenhet ger oss bredare axlar att ta emot större uppdrag. Tack vare våra tidigare positioner har vi sammantaget ett unikt och brett nätverk, både på finska och svenska. Vi är hemmastadda i den politiska världen, i mediebranschen och på organisationsfältet, säger Martina Harms-Aalto.

Jens Berg, Montem, har 15 års erfarenhet av ledarskapsuppgifter i medievärlden. Han är specialiserad på att leda och kommunicera förändring. Martina Harms-Aalto , Adekvat, har jobbat som kommunikationschef, ministermedarbetare och verksamhetsledare. Hon har också haft betydande förtroendeuppdrag inom den finlandssvenska organisationsvärlden. Anna Bertills , Bertills & Jung, är statsvetare, men har under de senaste 15 åren arbetat med bolagsledning och intressebevakning på nationell nivå. Linn Jung , Bertills & Jung, är journalist och har jobbat som innehållsproducent och copywriter i mediebranschen.

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi är tre olika företag som tillsammans bildar en stark helhet.
Hör av dig, så kavlar vi upp armarna!

Martina Harms-Aalto
Adekvat
martina.harms@adekvat.fi
+358 40 5859 039

Anna Bertills
Bertills & Jung
anna@bertillsjung.com
+358 50 354 27 20

Jens Berg
Montem
jens@montem.fi
+358 40 5960029

Linn Jung
Bertills & Jung
linn@bertillsjung.com
+358 504633380